středa 19. února 2014

Muzeum sexuálních pomůcek

Dnes malý tip na výlet. Na výlet na který neberte děti a vlastně na něj neberte nikoho, kdo na to nemá povahu. Jedná se totiž o velmi netradiční muzeum. Možná velmi šokující.


V popisu sexuálního muzea je napsáno: "Jedná se o expozici mechanických erotických zařízení, jejichž smyslem je přinášet rozkoš a umožňovat zvláštní a neobvyklé polohy při souloži."

Takže se můžete těšit na různé hračky z různé doby a různých koutů světa a kromě toho také na kino se dvěma pornografickými filmy z období kolem roku 1925.
Výstava je rozložená do tří pater, vidět můžete přes 200 různých pomůcek a zařízení ale také erotické oblečení. Musím přiznat, že já jsem šla jen kolem, dovnitř jsem jen nahlídla a stejně jako ostatní si nechala změřit svojí "nadrženost" na speciálním křesle.
Ale už dole u pokladny toho vidíte víc než dost. Hlavně tedy fotící se turisty. A ani my jsme nebyli výjimkou.
Na svoje si přijdou všichni, kromě "klasických" pomůcek je k vidění spousta mučících nástrojů, nástroje nad kterými zůstává rozum stát i takové u kterých na první pohled není jasné k čemu vlastně mají sloužit.
Na navození vzrušující nálady to asi úplně není, ale mě osobně by zajímala historie erotických pomůcek a různé zajímavosti z téhle oblasti.
Myslím, že nudit se tady opravdu nebudete a až muzeum navštívím osobně, podělím se o svoje dojmy!











info na závěr:
Melantrichova 18, Praha 1
Otevřeno denně 10.00–23.00
Vstupné nezletilým vstup zakázán, dospělí 250 Kč, studenti 150 Kč, skupiny (nad 8 osob) 200 Kč/os. speciální akce na objednávku.
http://www.sexmachinesmuseum.com/

3 komentáře:

  1. můžu jedině doporučit, je to jak zábavné, tak poučné a kolikrát jsem se divila, co už ve středověku ( dobách tmářství a dogmatismu) ženy a muži vymýšleli pro svoje potěšení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky doporučuju, byla jsem tu s bývalým už před pár lety, ale bylo to bomba :)

    OdpovědětVymazat
  3. Byla jsem tam a určitě to je zajímavé. Ale na tu cenu je tam toho relativně málo a popisky jsou většinou dost strohé.
    Každopádně když Vám nevadí vydat finance a máte představivost, určitě to není ztráta času ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥