neděle 9. února 2014

Jak si pochutnat?

Návod na to, jak se překonat a začít polykat asi neexistuje a protože já s tím osobní zkušenost nemám, přemýšlela jsem, co vlastně napsat. A tak vám na to řeknu svůj názor. 
Sperma není žádná lahůdka, neříkám, že je. Je to prostě něco, divné chuti a divné konzistence, a někdy se to táhne celým krkem, jako kdybych právě vypila vajíčko rovnou z ledničky. Jenže v momentě, kdy změníte svůj přístup a myšlení, změní se i pocit, se kterým si budete nechávat stříkat do pusy. 
Ano, vzrušuje mě to, chci to, toužím po tom!




Jasně, existují rady jako nechat si stříkat pod jazyk, protože tam nejsou chuťové pohárky, ale já teda nevím jak vy, ale myslím, že je toho větší množství než aby se to vešlo jen pod jazyk a nezasáhlo to jiné části jazyka. Navíc, pak běžet někam to vyplivnout nebo rychle letět pro něco, čím to zapijete, to taky není vrcholný zážitek ani pro jednoho. 
Další radou je stříkání rovnou do krku a nebo před výstřikem si rychle strčit do pusy něco sladkého, třeba med. Všechny tyhle rady jsou ale podle mě k ničemu.. i když pokud vám to pomáhá budu ráda když se podělíte, jak jsem totiž řekla, sama jsem tohle nikdy neřešila.

Moje rada je jednoduchá, všechno je to v hlavě. Začněte se k tomu stavět trochu jinak! 
Jakmile si totiž budete opakovat, že je vám z toho zle, bude to tak. Když jsem celkově vzrušená, chutná mi to úplně jinak, je třeba mít v hlavě jedno- Právě zažije maximální potěšení!
Jasně není to žádná pochoutka, ale já tedy necítím ani žádnou specifickou chuť nebo nechuť. Kdy mi to vážně chutná je, když přítel hodně mlsá čokoládové sladkosti nebo kakao. 
Takže místo džusu mu možná zkuste koupit čokoládu.
Zkuste se zaměřit na jeho slastný výraz, na to, jak vás vzrušuje a že to prostě chcete pro něj udělat! 
Zkuste to tak, že se udělá z dálky. Ne přímo uvnitř v puse ale kousek od obličeje a postříká vám vypláznutý jazyk nebo nastříká do pusy. Pak to rychle spolkněte. Při tomhle si vlastně ani chuť pořádně neuvědomím, takže to by mohlo být ono. 
A na závěr ještě něco, nutit se do polykání je nesmysl. Musíte to tak cítit, mít to v hlavě nastavené tak, že to chcete. Podle mě je nejhorší nechat si ho udělat do pusy a pak to plivat do kapesníčku, nebo se tvářit jako kdyby vám v puse přistálo kdo ví co. Věřte tomu, že pozná, když to uděláte s odporem, a bude se mu to líbit stejně tak, jako by se líbilo vám, kdyby vás s odporem lízal. 
Lepší než tohle je nabídnout jinou část těla, na prsa je to totiž taky moc fajn, a když to pak roztírá... no ale to jsme zase někde jinde ;) 






11 komentářů:

  1. Zkuste tygří mast nebo memtol olej natřít pod nos. Většinou to tak zmátne smysly že nic necítíte. Akorát bacha aby se to nedostalo na pana P to by pak nebyl příjemný zážitek.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to úplně stejně jako vanilopka. Dlouho jsem to nechtěla dělat a nedělala. Pak se to párkrát omylem stalo a já přišla na to, že mě to vlastně nezabije a přežít se to dá a že okaté scény s pliváním do kapesníku jsou stejně na nic, protože ta chuť zůstane. No a pak jsem mu jednou chtěla udělat radost, začala jsem si to užívat, fakt mě bavilo um to dělat a když se udělal, brala jsem to jako odměnu. A od té doby to tak je. Dělám mu to ráda a ve většině případů polknu. Na chuť, která mi vadila, jsem si zvykla, i když to pořád nechutná jako zmrzlina. Myslím, že nejlepší je to přirovnat k olivám. Napoprvý je to hnus, ale když to zkusíte znovu a ještě jednou...

    OdpovědětVymazat
  3. Pomáhá mi kokosový olej :) Před kouřením tím potřu příteli penis a je to mnohem příjemnější...lépe to klouže a hezky voní i dobře chutná..pak už je mi jedno, jestli se mi udělá do pusy nebo jinam, protože se stejně soustředím na tu chuť kokosového oleje a jinou ani nevnímám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám to stejně jako ty, je to pro mě přirozená součást sexuálního života. Kouření mě hrozně baví, když vidím, jak to partnera vzrušuje a užívá si to. Polykání jsem nějak nikdy neřešila, přijde mi to jako nejpraktičtější a nejčistější řešení problému "kam s tím" ;)
    Určitě souhlasím, že je to všechno v hlavě, pokud se k tomu holka staví jako k něčemu fuj, nikdy se jí to líbit nebude. Chuť se o dost zlepšila po tom, co jsme přešli na zdravou stravu, jíme hooodně zeleniny, téměř žádné sladkosti, slanosti, ani alkohol a snažíme se co nejvíc vařit si sami :) Je teď taková neutrální :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem s tim nemela problem, uz napoprve mi sperma chutnalo.. Popravde receno, kdyby mi nevonelo a nechutnalo, budu dost uvazovat o tom, ze se k sobe s tim chlapem proste nehodime. Jak tu nekdo vyse psal, je to pro me svym zpusobem i odmena :) Akorat nekdy se nemuzu rozhodnout, jestli to chci radeji do pusy, na prsa nebo nekam uplne jinam :D
    Je ale fakt, ze jsem nikdy nemela kuraka - treba to nejak chut ovlivnuje

    OdpovědětVymazat
  6. Já se někdy překonám ale stalo se mi, že mě to fakt natáhlo nebo jsem musela skrývat výraz v obličeji:/:D ale snažím se!:D zkusím ten kokosák.. Anebo mi pomáhá nedýchat moc v ten moment, mě to jde teda vše přes nos:D první mi vadí ta vune, pak az konzistence..

    OdpovědětVymazat
  7. Mě to nijak nevadí, ale opravdu je vše o přístupu. Pamatuju si, jak před mým prvním kouřením jsem si četla na netu o tom různý články a tak..a všude se strašně řešilo, jak obtížný je to spolknout, a jak moc nechutný to je, a jak ta konzistence je příšerná... Ale když to pak přišlo, já to měla v puse a spolkla.. tak jsem si spíš říkala ,,Co? To je vše? Kde že je ta odporná chuť a konzistence?" a nakonec jsem se divila, jak moc v poho to je a došlo mi, že jsem se nechala předem zbytečně vyplašit :) Chuť spermatu mi nepřijde vůbec odporná, spíš taková neutrální.. A sperma celkově beru pozitivně, je to jeho orgasmus ve zhmotnělé formě :) Daleko horší mi přijde nemytý/zapařený penis, to je to čeho se spíš děsím, než samotného spermatu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Vanilopko,
    už nějaký ten čas čtu tvůj blog, ale poprvé ti sem píši komentář.. :)
    Musím říct, že s mým bývalým jsem v tomto měla docela problém. Jeho sperma mi opravdu nechutnalo a měla jsem co dělat, abych to spolkla, takže jsem to spolknula opravdu jen vyjímečně, ale osobně si myslím, že to bylo tím, že to byl kuřák...
    Nyní mám přítele, který nekouří a jeho sperma mi vůbec nevadí. Nejhorší asi je, když se vidíme jen o víkendech, tak když se mi chce udělat hned poprvé co se vidíme do pusy, tak je toho opravdu hodně :D
    Z.

    OdpovědětVymazat
  9. TQ - Ráda kouřím a jsem v tom prý dobrá. Nejlepší odměnou je, když mi někdo řekne "Kde ses tohle sakra naučila?". :-D A jo, polykám. Některé sperma je doslova odporné, některé je neutrální a nevadí mi. Nicméně je to jen jedno polknutí a on se pak tváří jako sluníčko na hnoji. :-) Občas dělám, že si v puse předtím nahromadím trochu vlastních slin, takže ve výsledku to není tak hnusný, jelikož je to takhle trochu "naředěný". :-D Ať se daří! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. fajn článek.. Vzpomněla jsem si na sex ve městě :D https://www.youtube.com/watch?v=kxdMXpTOzAE

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za radu s kokosovým olejem - ač ho miluju a používám téměř denně při masážích, tak mě nanapadlo ho použít i při "této" masáži:). Dříve jsem si myslela, že je to pověra, že jídlo ovlivňuje chuť sperma, ale po milenci, který miloval pálivá jídla (a hodně pálivá) jsem tomu musela začít věřit - takže i to, co několik dní před aktem snědl, může mít vliv na "polykatelnost":)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥