neděle 1. května 2016

Divoké čarodějnice

Škoda, že se více nevracíme k původním významům, protože tak by mohla být včerejší noc mnohem víc vzrušující. Pokud jste se stejně jako já vášnivě oddávali tak akorát opékání buřtů, zkuste si představit, jak to vypadalo v dávných dobách, kdy ženy oslavovaly tento svátek úplně jinak.
 Noc z 30. dubna na 1. května byla nejvýznamnější nocí čarodějnic- Valpuržina noc. Tato noc byla oslavou ženskosti a plodnosti. Vidíte čarodějnice jako vyžilé ženy s bradavicí na nose, které létaly na košťatech a jedly děti? Teď si představte nádherné nahé ženy, které oslavovaly svoji ženskost divokou masturbací někde hluboko v lesích. Dotýkaly se samy sebe, jedna druhé, otíraly se o mech a skály. Podle pověstí se nahé ženy scházely na tajných místech v horách a k obřadům si opravdu nosily košťata (ale třeba i vidle).
Tyto předměty pak prý namazaly kouzelnou mastí, která jim umožňovala na předmětech létat. Obkročmo nasedaly na násady košťat a jiných předmětů a divoce mast vtíraly do sliznic pohlavních orgánů.
Ve speciální masti nechyběl třeba jedovatý durman, kterému se také říkalo démonická droga a který má mimo jiné za následky třeba silnou vzrušenost, halucinace a také iluze a vjemy létání. Sabatu býval přítomen také ďábel a to v mnoha podobách. Ten prováděl rituály na nových dívkách tak, že s nimi měl sex a potom jim rohem nebo drápem udělal na tělo znamení. Už si tuto noc představujete jinak?

Také milenci se vydávali v tuto dobu do lesů a oddávali se nespoutanému sexu (a nám z toho zůstalo jen líbání pod rozkvetlou třešní?), věřili, že sex přímo na zemi posiluje plodnost nejen samotné ženy, ale také celé země. Dál se můžeme dočíst, že ženy vodily do lesů mladé milence, aby zjistily, zda jsou schopni plodit děti, a mělo se tak předejít uzavírání manželství, ve kterých by hrozila neplodnost. Nechte se inspirovat, zapojte fantazii a oslavte svoji ženskost tak, jako to dělaly čarodějnice. Přišel čas vyzkoušet velké dildo a pálivý lubrikační gel, váš sex s ďáblem bude takový, jaký si ho vysníte.


1 komentář:

  1. Super článek, díky za něj. Ze všech svátků se to kouzlo vytrácí, nejen o Sabatu. Palec nahoru.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥