pátek 23. ledna 2015

Hadí dildo

Když jsem s očekáváním vytáhla Flexible dildo z krabice a najednou jsem ho držela v ruce bylo to jako držet hada. Nepřeháním. Je tak dlouhé, zvláštně ohebné a ještě s "páteří", díky které se ohýbá. Ptáte se proč jsem si pořídila oboustranné dildo, když si s ním budu hrát pravděpodobně sama? Právě kvůli té délce, lákalo mě mít ty neomezené možnosti, nekonečný prostor pro zasouvání a délka 45 cm pro mě byla naprosto nepředstavitelná.


Po vyndání dilda z obalu přišly první dvě negativní vlastnosti tohohle hadího kousku. První je neskutečný smrad, vážně většinou používám slova jako specifická vůně nebo zápach, ale tohle je smrad. Gumový, který vás štípe v nose. Dobře, tahle vlastnost bývá u gelových hraček častá a tak se nenechám odradit, dildo nechávám namočené ve vodě a doufám, že stejně jako smrad zmizí i jeho lepkavost. Materiál je totiž po vybalení opravdu hodně lepivý, chytá se na něj každý chloupek z peřiny, prach i vlasy, což nejen že není vůbec pěkné, ale taky mě to odradilo od toho, dildo hned použít. 
Po pár hodinách které had strávil ve vodní lázni v umyvadle (ještě že nepřišla návštěva☺) je materiál o něco příjemnější. Konečně se po něm nechá přejet rukou a já zjišťuji že je měkký a hladký. Nicméně zápach ve slabší (ale přesto pořád silné míře) přetrvává. 


Na první testování jsem si počkala ještě tři dny (během kterých zápach stále nezmizel) a našla jsem si skvělé porno v kategorii Big dick, když už, tak to chci mít opravdu reálné. To, co se pak mezi mnou a růžovým hadem stalo je na dlouhé povídání. Nejprve jsem zasunula dovnitř jen opravdu realisticky tvarovaný žalud a pak jsem pomalu přidávala na centimetrech, tak jako to dělal čokoládový chlapík ve videu. Když už zběsile přirážel, přirážela jsem v poloze zezadu svým dlouhým dildem i já a měla tak naprosto dokonalý orgasmus. 45 cm je fajn délka, ne nevejde se do mě samozřejmě celý, možná tak půlka, ale skvěle se drží a můžete si s ním právě užívat různé polohy, což oceňuji, protože se mi často u dilda stane, že bych brala ještě kousíček, ale za ten ho právě musím držet. 
Mám pocit, že celý materiál dilda nebude pro žádné citlivky. I když bylo pořádně vykoupané, cítila jsem po našich hrátkách pálení a podráždění.

"Páteř", která je opravdu složená z jakýchsi obratlů je další skvělou vychytávkou, protože můžete mít zahnutí, které chcete. Nejprve jsem byla zklamaná, když mi dildo nešlo ohnout ale nesmíte se bát ho pořádně zmáčknout až do okamžiku kdy v páteři lupne. Dildo pak zůstane naohýbané tak, jak se vám to líbí a vy si ho můžete užít! Když dildo přehnete napůl, do tvaru písmena U, okamžitě vás určitě napadne, že každý ze dvou krásných žaludů může projíždět jednu z vašich dírek, a máte pravdu. Nejen, že si dildo užijete při klasické masturbaci nebo při lesbických hrátkách, je skvělé i pro divokou jízdu, kdy zaplní oba vaše otvory a to tak hluboko, jak si budete přát!

Dildo pořídíte TADY

+ úžasná délka, která umožňuje různé využití
+ "páteř" dilda, díky které si ho naohýbáte jak potřebujete
+ krásné
+ příjemný průměr 4cm

- po vybalení lepí, není to příjemný materiál
- smrad, který mě osobně vadí nejvíc

6 komentářů:

  1. Wow.. mohla bys připojit i odkaz na to video z kategorie Big dick?

    OdpovědětVymazat
  2. moje bylo tohle- http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1621840666 a celkově se podle mě dají v téhle kategorii právě tady najít dost dobré scény! ☺

    OdpovědětVymazat
  3. No na gelu se moc pozitivních vlastností nedá najít... škoda ho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mě se gel jako materiál líbí,ale tady je to opravdu škoda. Navíc mi opravdu způsobuje alergickou reakci (líbí se mi s ním masturbace tak, že jsem nemohla odolat) ale pokaždé jsem na konci cítila pálení, které trvalo ještě chvíli po důkladné sprše chladnou vodou. Tohle jsem ještě u žádné hračky nezažila..
      Teď uvažuji nad tímhle - http://www.vibratory-online.cz/dilda/docjohnson-pretty-pink-double-dong-30-cm/ - Materiál: PVC sil-a-gel s antibakteriální úpravou.

      Vymazat
  4. Teďka jsem o takových negativních vlastnostech někde četl. Když to smrdí a pálí, je to prý prošlé a velice nevhodné k používání. Doporučuji reklamovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Prošlé" dildo není, takové negativní vlastnosti jako je zápach jsou u gelových pomůcek docela časté. Všechny moje gelové hračky po vybalení byly cítit podobně, některé míň některé víc a tenhle kousek tedy extrémně a s tím může souviset i ta alergická reakce. Můžete dát odkaz na článek? Ráda bych si o materiálech něco přečetla.

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥