středa 15. října 2014

Mužský svět a prsa II.

Chtěla bych vám nejprve krátce a rychle poděkovat za maily s fotkami a příběhy, kterých si moc vážím!♥
 Teď ale přejdeme k druhé polovině článku, který nám ukáže trochu mužského pohledu na věc, tedy, na prsa..

 Zasedmé… prsa jsou vaším veřejným tajemstvím. To, co schováváte v klíně, je opravdu záležitost intimity. Ale to, co máte na hrudníku, je intimní a zároveň hrozně moc známé. Modelky běžně pózují nahoře bez, vy se tak rády na pláži opalujete a chlubíte se. A to nás baví. Vidíme je, jsme schopni poznat, jak je máte veliké, jak je asi máte pevné, ale přesto jsme zvědaví. Stačí, abyste si zakryly bradavky, a už nervózně očekáváme, kdy odhodíte i ten poslední pár centimetrový kousek oblečení. Vaše prsa jsou totiž celek. A my chceme vidět celé. Na nudapláž chodit nemůžu. Myslel jsem si, že to časem přejde, že si na ženskou nahotu po pár letech sexuálního života zvyknu… ale ono ne! Kdykoliv vidím přítelkyni nahou, byť jde třeba unavená do sprchy a já vím, že dneska se pořádného výstřiku nedočkám, stačí mi krátký pohled na její prsa, prdelku nebo kousek chloupků mezi nohama (protože miluju čárku!) a už jsem totálně nadržený. I proto nechci chodit na nudapláž, stačil by mi jeden pohled na pěkná prsa a erekce by moje choutky prozradila.


Zaosmé… hrajte si s nimi. Není snad nic více vzrušujícího, než pohled na holku, která si dělá dobře. A prsa toho musí být součástí. Ukažte nám, jak se vám to líbí. Mačkejte je, hlaďte, nezapomínejte na ně, pak nebudeme ani my. Zmáčkněte si bradavku a, pokud máte prsa větší, olízněte si ji. A ještě jednou. A my vám to za odměnu uděláme nejlíp, jak umíme. Když si na nás nasednete na koníčka, pohlaďte si je občas. Vždyť je na ně v této poloze tak krásný výhled.


Zadeváté… nechte nás si s nimi hrát. Nemyslete si, víme, že je máte. A nechceme je zanedbávat. Vlastně úplně nerozumím tomu, proč se tak zákonitě soustředíme na to se vám dostat do kalhotek, když máte pod podprsenkou schovaného něco tak úžasného. Odhoďte ji a užívejte si to, jak si s nimi hrajeme. Milujeme to. Chceme vám udělat dobře různými způsoby a já věřím, že hrátky s prsama je jedna z cest, jak vás roztoužit a co nejvíce vzrušit. Strašně rád prsa masíruju, strašně rád je mačkám, jemně hladím, kroužím prsty kolem bradavek a pak je jemně zmáčknu. Zbožňuju, když můžu celý povrch koziček líbat, když můžu olíznout bradavku, zdržet se u ní, kroužit kolem ní, cumlat ji, sát ji, jemně do ní kousnout. Dělal bych to klidně celou noc. Vzpomínám si, jak jsme kdysi s přítelkyní byli v pokoji plném lidí, byli jsme strašně nadržení, pod peřinou polonazí, ale netroufli jsme si na to rovnou skočit. Jen jsme se k sobě přitulili, naslinil jsem si dva prsty a mezi ně uchopil jednu její bradavku. A hrál jsem si. Mačkal ji, tlačil na ni, kmital po ní prstem. Trvalo to dlouho a ona byla neskutečně vzrušená. Tiše mi vzdychala do ucha, prohýbala se a užívala si to. V té době jsem z toho byl velmi překvapený. Kolik dokáže jedna, respektive druhá bradavka. Jak moc vás to umí vzrušit. Vím, že je to individuální, ale tu noc jsem pochopil, jak málo někdy stačí. Jen to chce být pozorný a pečlivý. Když jsem jí potom přeci jenom sjel rukama mezi nohy, kalhotky měla promočené jako ještě nikdy.

Zadesáté… dejte nám najevo, jak to máte rády. Možná se vám líbí jemná masáž, možná vás naopak dostane do kolen, pokud je zmáčkneme silněji. Proč ne? Chceme dělat to, co vám na očích vidíme. A co vaše prsa vyžadují, to rádi splníme. Myslím, že jejich sílu často podceňují ženy i muži. Když koukám na porno, občas mi hrozně vadí, když si herečky nechávají podprsenku, když si ani nesundají tričko a neukážou nám, co pod ním mají. Taková škoda! Nahota a celistvost vás dělá krásnými. Možná se říká, že kus oblečení při sexu se hodí, ale já s tím nesouhlasím. Chci mít v posteli nahou ženu. Chci vidět její zadeček, bříško, kundičku a chci vidět její nahá a odhalená prsa!

Zajedenácté…  i nám se líbí, když se nás s nimi dotýkáte. Masáž prsama je skvělá. Když nám s nimi jezdíte po zádech a cítíme vaše bradavky, věřte, že nás totálně rozpálíte. Když nás s nimi budete honit, zažijeme zase něco úplně jiného. A když se bradavkou dotknete špičky žaludu, možná vám je za chvilku celé postříkáme. A to je to, co jsme všichni chtěli, ne? Stejně tak mám rád, když mi po péru přítelkyně prsama jezdí, hladí ho, občas ho mezi ne vězme a pohoní, občas zapojí jazýček.



Už jsme u dvanáctky!... trapte nás. Doplňte úžasnost svých prsou krásnou podprsenkou, dejte jim šanci vyniknout. Rádi se pokocháme, šíleně nás to vzruší a na závěr vám ji rychle (ne teda vždy, váš složitý, takřka zašifrovaný zapínací systém nás štve ještě o něco více, než vás štvou naše zipy na kalhotách) strhneme, abychom si mohli užít to, co pod nimi schováváte.

A na závěr vám chci říct jen jednu poslední věc – važte si toho, že je máte, využívejte jich, ukažte nám je a milujte je stejně tak, jako my je milujeme.

T.
                                               

5 komentářů:

  1. Boží, nikdy bych neřekla, že tohle může napsat kluk, že jsou něktěří tak všímaví...kéž by můj přítel byl více všímavý a snaživý jako ty:)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní článek... doufám, že jich bude víc;)

    OdpovědětVymazat
  3. super :O hlavně s tim začátkem souhlasím. že odhalená prsa bez bradavek prostě zůstavají pořád zahalená :D

    OdpovědětVymazat
  4. luxusně napsaný..! smekám Tome! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥