úterý 17. prosince 2013

Vánoční sex

Tento článek slouží pouze k zábavním účelům, nikoli jako praktické rady. Objevil se na stránkách Askmen.com a přináší pár sexuálních typů na vánoční čas.


Jingle bells 
První poloha je pro milovníky orálního sexu. Zvlášť tedy pro ty, kteří mají rádi praktiku zvanou teabaking, kdy partnerka postupně vkládá do pusy střídavě partnerova varlata, což připomíná namáčení čajového sáčku. Vánoční vylepšení téhle praktiky spočívá v namazání koulí barvičkama na perníčky. Ideálně každou jinou barvou, ještě ideálněji červenou a zelenou.

Santa´s Little Helpers
Elfí fetiš v podobě sexu na kolenou. Vždycky jste toužili vžít se aspoň na Vánoce do rolí malých elfů? Klekněte na kolena a oddejte se sexu. Nadýchejte se heliem a mluvte sprostě o oktávu výš. K ruce si vezměte malinký vibrátor.

Silent Night
Je vás plný dům a slavnostní večeře je v nejlepším? Vaším úkolem je se s partnerem rajcovně a ve dvojsmyslech bavit tak, aby nikdo nic nepoznal a během dezertu se vytratit na jednu tichou rychlovku.

The stocking suffer- naditá punčocha
Vánoce přinášejí punčochy v úplně jiném světle. A sex v ponožkách nebo podkolenkách tomu dodá to správné kouzlo.


Snow angel 
Zatím jste nemuseli vytáhnout paty z domu, ale teď je ten pravý čas na to, nadýchat se čerstvého vzduchu. Bohužel v tomto případě je potřebný sníh. Jestli budete oblečení nebo ne, to záleží na vás. Obtiskněte do sněhu misionářskou polohu nebo na koníčka. Andělíčci budou mít hned jiný rozměr.

Milk and Cookies 
Santa musí být pekelně naštvaný, když na něj v každém době čekají pouze sušenky a mléko. Pro vás to ale může být příjemnější. Partner na vás nalije mléko, rozdrobí sušenky a bez pomoci rukou si dá malou svačinku.

Secret Santa
Tajemství a převleky. Zavažte si oči a čekejte na něj na křesle. Až po akci se podívejte, kdo váš Santa vlastně byl.

Kácení stromků
Součástí Vánoc je i malé odlesňování. Není tedy lepší lepší čas než tento, na úklid partnerova porostu. Chce to sice důvěru, ale když vám svěří do ruky žiletku, udělejte zásah a jeho křoví konečně uveďte do stavu, který si přejete.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, V. ♥