úterý 5. listopadu 2013

Hitparáda

Co vás podle otázek zajímá,jsou moje oblíbené polohy. A tak jsem se dneska nad tím zamyslela a sestavila TOP hitparádu, těch nej, které bych mohla pořád a těch co mě moc neberou.  



1. Chci ležet
Hned na úvod, moje hvězdná poloha posledních dní, nebo spíš nocí.
Ležím na zádech, nohy mám opřené o tvůj hrudník. Chytni mi kotníky a vnikni do mě. Pomalu, ale s přírazem. Už teď cítím jak se klepu. Když se ti zapřu chodidlama o hrudník, využij toho že mi vůbec nemusíš držet nohy a chytni mě pod krkem. Neboj a prosím tě, neptej se, jestli to není moc. Přitlač mi na krk. Když cítím, že se nemůžu pořádně nadechnout, jsem vzrušená ještě víc. Dělej mi to pořádně, rychle a hluboko a při tom se na mě dívej!


2. Mám to ráda zezadu
Ale žádné mělké "šmrdlání". Když už tohle děláš, dělej to POŘÁDNĚ! Přirážej intenzivně, drž pevně, plácej větší silou. Chytni mě za vlasy, pod krkem, přitáhni mě k sobě. 
A nemusíš mi to takhle dělat jenom v posteli. Chci abys mi to takhle udělal kdekoli. Nemlč u toho, mám pak pocit, že tam ani nejsi. Chci tě slyšet a neříkej, že chlapy to nedělají, aspoń takové to hluboké, slastné "zavrčení", hm?

3. Přimáčkni mě k posteli
Mám ráda tu blízkost. Když mám na sobě tvojí váhu a tlačíš mě k posteli. Ležím na břiše a ty mi ho tam strkáš. Tiskneš se hrudníkem na moje záda. Dýcháš mi na krk a do ucha. To je přesně ono! Když už se máme pomalu milovat, tak takhle.



4. Spadla lžička do kafíčka
Tohle jsem neměla ráda. Ale jak jsem říkala už v úvodu lidi se mění. A tak, když už nemůžeš, přitul se ke mě na boku. Nechci se mazlit, pusinkovat a šeptat si do ouška. To si necháme na jindy. Dělej mi to pomalu, než si trochu odpočneme. Předkloním se kolmo k tobě, vypadá to teď jako takový doggy styl bez 3D. Začnu k tobě přirážet. Až se ti vrátí síla, chytni mě, přitáhni k sobě a mačkej mi prsa.

5. Nahoře
Když už mám hodně černé svědomí, že všechno oddřeš ty. I když neříkej, že ti ty moje přírazy nepomáhají.. Když mám ale opravdu černé svědomí a začne mi připadat, že máš vteřinu do infarktu, budu nahoře. Moc mě to nebaví. Nikdy mě to úplně tak nebralo, ale když jsem se do toho dostala, začalo mě to bavit. Dělala jsem to klouzavým pohybem, dopředu a dozadu. Teď když tohle udělám, není to vůbec ono. Nebaví mě to, vůbec! Měla bych hopsat nahoru a dolů? Připadám si taková, nějaká nijaká, jako kdybych cvičila podle nějakýho špatnýho videa. Vrtím se tam nahoře, ty jsi daleko, díváš se na mě a já to najednou ani pořádně necítím. Pomalu ale jistě ze mě vyprchává vzrušení. Ve snaze přiblížit se ti a nesedět tam jako na stožáru se předkláním k tobě. Dobře, to docela ujde. 

6. Nechovej mě
Až budeš mít nutkání mě zvedat a předvádět něco, co jsi viděl v pornu a vypadalo to tam zajímavě, uvědom si, že mám 70kg a nemám ráda trapnosti. Dobře, možná máš sílu, ale já asi nemám dost sebevědomí. Mám pocit, že se udřeš k smrti a že každou chvíli spadnu na zem a přivodím si otřes mozku místo orgasmu.

7. Netlač mi ho až do krku a nekoukej na filmy
Poslední bod věnuji extra orálnímu sexu. Ráda ti ho vykouřím. Ráda to budu dělat dlouho a pořádně. Ale prosím tě, až se příště uděláš ušetři mě toho, že mi přitlačíš hlavu až ke kořenu a vystříkáš mi krk. To už bych znovu rozdýchat nemusela a mohlo by to zle dopadnout. A buď tak hodný, věnuj mi u toho pozornost. Nekoukej na televizi, nelež jako kus dřeva a nezatínej zuby místo toho abys vydechnul. Jo, a nestříkej mi do pusy jen tak, bez toho aniž bys něco řekl.
Hlaď mě, dotýkej se mě, chytej mě za vlasy a za hlavu. Chytni ho do ruky a začni si to dělat zatímco ho mám v puse. Buď se mnou..










14 komentářů:

  1. Sice by mě nenapadlo, napsat ti o takový článek, ale bylo to zajímavé počtení:) tu jedničku chci vyzkoušet, většinou mu dávám nohy za krk, ale opřít je, to mě nenapadlo. Jinak jsem na tom dost podobně a taky mě nebaví být nahoře:D a donutí mě k tomu jen výčitky, že dřinu odedře on:D a všechny polohy ve stoje mi příjdou takové nepohodlné...

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to všechno úplně stejně!:D

    OdpovědětVymazat
  3. souhlasim souhlasim souhlasim ve všem!

    OdpovědětVymazat
  4. "Doggy style bez 3D" je TOP! Asi proto, že je to jedna z mála poloh, kdy ho napadne mě za ty vlasy/krk/zadek chytit pořádně. Jinak z něj bývá cítit ta nejistota, že se mu do toho moc nechce a dělá to kvůli mě. A zezadu ♥

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasím s 2, to je neskutečná paráda :) a mě naopak nahoře nevadí být, jsem zvyklá. Zas s 1 a 3 moc nesouhlasím :/ ale názory máme každý jiné. Chválím tvůj blog, jsem pravidelná čtenářka :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hooodně povedený článek, super!
    Nahoře mě to moc nebere.

    OdpovědětVymazat
  7. ty gify mě jednou zabijou.. :3 co bych teď dala za pomazleníčko

    OdpovědětVymazat
  8. Dneska - přesně takhle. Jakobys popsala celou tu hodinovou věc. A já si vždy myslela, že přemýšlím takhle jediná. Teď mě už jen napadá - pošlu mu to, přečte si to, a příště to bude absolutně dokonalý.

    OdpovědětVymazat
  9. Doporučuji polohu na koníčka, ale holky, dřepněte si jako když jdete čůrat a pořádně to roztočte :) Doporučuji se rukama opřít partnerovi o prsa. Má super výhled a vy si můžete nastavit tempo, jaké chcete. K tomu pořádně zatnout svaly tam dole... :)

    OdpovědětVymazat
  10. Přesný, mám to stejně! :-)) Nahoře taky jen kvůli černému svědomí :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Nejlepší článek! Všechno vidím stejně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥