úterý 23. dubna 2013

Zadní vrátka

Masáž prostaty přináší mužům prý hluboký, bouřlivý orgasmus a úplně nové pocity. Je to zkušenost, intenzivní zážitek a praktika pro oba dva. A já jí miluji, ani nevím proč.
Přesto pořád zůstává v kategorii "pochybných" praktik. Nevíte o co přesně jde? 

Začneme asi tady -
Když se podíváte na obrázek anatomie muže, uvidíte prostatu. No a pak zjistíte, že se k ní nedostanete jinak než zadem.

Teď je na vás, jestli do toho půjdete.
Trocha teorie na začátek. Prostata se označuje jako mužský bod G, takže něco na tom určitě bude. Pokud nechcete rovnou zajíždět dovnitř a naslepo hledat, prozkoumejte tohle místo nejprve zvenku.
Dobrá zpráva - jde to.
Při orálním sexu mu zajeďte rukou nebo jazykem na oblast hráze - mezi koule a anální otvor. Tady můžete lehce přitlačit nebo použít k masáži klouby. Ucítíte přesně tu oblast, která je pak cítit zevnitř a je škoda se tomuhle místu nevěnovat.
Pokud jste už sebrala odvahu, a partner ví, co může očekávat (a nebo neví, to záleží na vás:)) pusťte se dovnitř. 
Normálně vám doporučí vzít si latexovou rukavici a gel. Já říkám, pokud nechcete totálně zabít atmosféru a nehrajete si zrovna na doktorku, nechte rukavice být. 
No a teď postupujte tak, jak by to bylo příjemné vám. Netřeba radit, že prst nikam silou necpeme, nevrážíme a ani rychle nevyndaváme, dlouhé drápy jsou tady taky tabu.


Předpokládejme, že partner leží na zádech s pokrčenýma nohama. Tahle poloha je pro takové dráždění nejlepší. Prostata je pak lehce nahmatatelná. Buď nasliníme přímo anální otvor, hrajeme si chvíli jazykem, roztahujeme ho, nebo si nasliníme prsty nebo použijeme gel. Dlaň směřujte směrem k břichu a když dovnitř zasunete prst, asi tak na jeho délku, prostatu snadno nahmatáte. Je to takový výstupek, pevnější kulička asi tak o velikosti ořechu. Tak, to je přesně TO ono. Obecně se uvádí, že nejlepší jsou krouživé pohyby nebo pohyby klouzavě do stran, ale každý si na to musí přijít sám.
Masáž prostaty spojuji s kouřením nebo drážděním rukou, přijde mi, že ho to uklidní, odvede to pozornost a navíc to samozřejmě znásobí pocity. 

A i když mu možná nestojí, a nebo se vám nezdá úplně pevný, nenechte se zaskočit, až najednou začne stříkat. Kromě semene vás zaplaví určitě pocit totálního blaha a radosti z úspěchu!






1 komentář:

  1. Máš moc pěkný design blogu, vypadá to tu skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥